29/02/2020 11:58:36

Εξαγωγή-«μαμούθ» 1 εκατ. λίτρων Κρητικού ελαιολάδου στον Καναδά

Εξαγωγή-«μαμούθ» 1 εκατ. λίτρων Κρητικού ελαιολάδου στον Καναδά - Media

Εμπορική συμφωνία για την εξαγωγή 1 εκ. λίτρων ΠΟΠ Κρητικού παρθένου ελαιολάδου κλείστηκε για τον Καναδά στο πλαίσιο της προώθησης των Κρητικών προϊόντων, σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Κρητών Μόντρεαλ Δημήτρη Νικολιδάκη.

Ο πρόεδρος των Κρητών του Μόντρεαλ συναντήθηκε σήμερα στην περιφέρεια με τον περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη συνοδευόμενος από το μέλος του συλλόγου Παναγιώτη Μαυράκη και τους Καναδούς επιχειρηματίες Ματέο Καμαγιάνι και 'Αλντο Καμαγιάνι και συζήτησαν την ενδυνάμωση των σχέσεων της Κρητικής Ομογένειας στο Καναδά με το τόπο καταγωγής τους την Κρήτη.

Στην δυναμική που παρουσιάζει η Κρητική ομογένεια στην Αμερική, αναφέρθηκε και ο περιφερειάρχης και όπως είπε, εκεί διαπρέπει άλλη μια Κρήτη, ενώ επεσήμανε ότι πάντα η Περιφέρεια Κρήτης είχε και έχει στενούς δεσμούς με την Κρητική ομογένεια όπου γης, και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.