search
ΣΑΒΒΑΤΟ 30.03.2024 02:30
MENU CLOSE

«Ξέφυγε» τελείως ο Ερντογάν: «Τελειωμένη» η Ελλάδα, «ακροβάτες» οι οίκοι αξιολόγησης

11.05.2018 16:33
«Απασφάλισε» ο Ερντογάν: Απειλές κατά του ΕΔΑΔ για την υπόθεση Ντεμιρτάς - Media

 

Την πάγια τακτική του «φταίνε οι άλλοι, εμείς είμαστε καλά» επιχείρησε να ακολουθήσει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η οικονομία της χώρας, εξαπολύοντας επίθεση κατά πάντων και βάζοντας στο στόχαστρό του τόσο τους οίκους αξιολόγησης, όσο και την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στους οίκους αξιολόγησης, ο Ερντογάν έκανε λόγο για «ακροβάτες» που αναβάθμισαν την «τελειωμένη», όπως χαρακτήρισε, Ελλάδα.
 
«Αφήστε αυτούς, μην τους δίνετε σημασία, είναι ακροβάτες. Αυτοί έναν γείτονα που “τελείωσε” και χρεοκόπησε, τον αναβάθμισαν τέσσερις βαθμίδες. Αυτοί λαμβάνουν νέα χρέη και ζουν με αυτά», είπε χαρακτηριστικά για τους οίκους αξιολόγησης ο Τούρκος πρόεδρος.
 
Και στη συνέχεια έστρεψε τα «πυρά» του προς την πλευρά της Αθήνας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη δηλαδή, αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Πώς γίνεται αυτή η αναβάθμιση; Στην Ελλάδα αναφέρομαι», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «προσπάθησαν να μας πνίξουν σε μικρά κύματα. Είμαστε όλοι μαζί στα ασφαλή λιμάνια της χώρας μας».
 
Πληροφορίες: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30.03.2024 01:05