search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:11
MENU CLOSE

Πήρε τις αποφάσεις του ο Ιβάν Σαββίδης για τον τελικό – Πότε ταξιδεύει στην Αθήνα, που θα δει το παιχνίδι, που θα είναι οι γιοι του

11.05.2018 18:31
Πήρε τις αποφάσεις του ο Ιβάν Σαββίδης για τον τελικό - Πότε ταξιδεύει στην Αθήνα, που θα δει το παιχνίδι, που θα είναι οι γιοι του - Media

 

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να φτάσει το πρωί του Σαββάτου (12/5) στην Αθήνα και να συναντήσει τα μέλη της «ασπρόμαυρης» αποστολής στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει από την Πέμπτη.

Μαζί του στην Αθήνα αναμένεται να βρεθούν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του (οι γιοι του Γιώργος και Νίκος θα δουν τον τελικό από τη θύρα 23 και όχι τα επίσημα), ενώ ο ίδιος δεν θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ.

Πριν από τον τελικό ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συναντηθεί και θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και τον Λουτσέσκου, θέλοντας να τους μεταφέρει την πίστη του για την κατάκτηση του κυπέλλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10