search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:14
MENU CLOSE

Επεισόδια το βράδυ στην Αθήνα μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ (Video)

12.05.2018 05:40
Επεισόδια το βράδυ στην Αθήνα μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ (Video) - Media

 

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα, μεταξύ οπαδών και αστυνομίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην πλατεία Καραϊσκάκη και ειδικότερα κοντά στον σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ, άγνωστα άτομα επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έβαλαν φωτιά και σε κάδους απορριμμάτων.

Τα επεισόδια έληξαν έπειτα από λίγη ώρα, ενώ αργότερα προκλήθηκε νέα ένταση στην πλατεία Κάνιγγος, με οπαδούς να πραγματοποιούν επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων, που προσπάθησαν να τους απωθήσουν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της Αστυνομίας, από νωρίς το πρωί, ισχυρές δυνάμεις θα επιτηρούν τα λεωφορεία που μεταφέρουν οπαδούς του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ, θα μετακινηθούν κυρίως με τον ηλεκτρικό και αναμένεται σε κάθε σταθμό να βρίσκονται δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου να διασφαλίσουν την ομαλή μετακίνηση των φιλάθλων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:13