search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:07
MENU CLOSE

Σιδέρωμα: Τι να κάνετε για να μην κουράζεστε (σχεδόν) ποτέ

12.05.2018 06:51
Σιδέρωμα: Τι να κάνετε για να μην κουράζεστε (σχεδόν) ποτέ - Media

 

Αν σιδερώνετε με τις ώρες τότε σίγουρα θα υπάρχουν φορές που ο πόνος στη μέση και την πλάτη σας θα γίνεται αφόρητος. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να κάνετε το σιδέρωμα πάντα ξεκούραστα.

Ενώ πολύ σημαντικό για να μην πονάτε όταν σιδερώνετε είναι να γυμνάζεστε γενικότερα, ακόμα μεγαλύτερο ρόλο παίζει η σωστή στάση του σώματός σας. Αν δεν θέλετε να αποκτήσετε χρόνια προβλήματα και καμπούρα, δύο απλά πραγματάκια που θα σας βοηθήσουν πολύ.

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε τη σιδερώστρα στα μέτρα σας. Δεν πρέπει ούτε να σκύβετε ούτε να τεντώνεστε ενώ σιδερώνετε. Αντιθέτως πρέπει να νιώθετε άνετα και κάθε κίνηση να είναι φυσική.

Δεύτερον, για να μην πονάει η μέση και η πλάτη σας καλό είναι να βάλετε ένα χοντρό βιβλίο κάτω από το ένα σας πόδι έτσι ώστε αυτό να είναι λυγισμένο. Επίσης δεν είναι κακό κάθε 15 περίπου λεπτά να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα και να τεντώνεστε καλά κάνοντας λίγες διατάσεις.

Πηγή: spirossoulis.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:06