31/03/2020 16:00:25

Μεγάλη ανατροπή - Το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ αναγκάζει τον Παπαδάκη να ξεκινάει νωρίτερα

Μεγάλη ανατροπή - Το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ αναγκάζει τον Παπαδάκη να ξεκινάει νωρίτερα - Media

 

Ανατροπή στην πρωινή ζώνη μετά από πολλά χρόνια φέρνει η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ, αναγκάζοντας τον «άρχοντα» της συγκεκριμένης ζώνης Γιώργο Παπαδάκη να μας λέει «Καλημέρα Ελλάδα» ένα τέταρτο νωρίτερα.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, οι πρώτες ημέρες του Μαΐου έφεραν πρωτιά σε καθημερινή βάση για το κανάλι του Φαλήρου και στη δύσκολη πρωινή ζώνη (06.00 - 10.00).

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 30 Απριλίου έως την Παρασκευή 4 Μαΐου οι Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου τερμάτισαν πρώτοι με μέσο όρο τηλεθέασης 24,9% ενώ η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» σημείωσε 23,5%.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι και την εβδομάδα από τη Δευτέρα 7 Μαΐου έως και την Πέμπτη 10 Μαΐου η εκπομπή «Σήμερα» διατήρησε την πρωτιά και μεγάλωσε και τη διαφορά από τον Γιώργο Παπαδάκη. Συγκεκριμένα η εκπομπή του ΣΚΑΪ προηγείται με μέσο όρο 26,2% και ακολουθεί το «Καλημέρα Ελλάδα» με 23,7%.

Η ανατροπή στην τηλεθέαση φέρνει και ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, καθώς από τη Δευτέρα το «Καλημέρα Ελλάδα» θα ξεκινάει ένα τέταρτο νωρίτερα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.