search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:28
MENU CLOSE

«Καβγάδισαν κι αυτός έψαχνε για όπλο»: Αποκαλύψεις για την αγνοουμένη και το νεκρό σύντροφό της

12.05.2018 08:37
Εξαφάνιση-μυστήριο για 18χρονη μητέρα ενός βρέφους στην Κρήτη - Media

 

Τα ίχνη της 37χρονης Ντέσι Ιλίεβα 37 χρόνων (βουλγαρικής καταγωγής), που ζούσε χρόνια στην Κρήτη, χάθηκαν μυστηριωδώς το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου και ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε, βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού, τέσσερις μέρες μετά.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι με τις άγνωστες λεπτομέρειες του διπλού θρίλερ, με αγνοούμενη την τεσσάρων μηνών έγκυο γυναίκα και νεκρό τον φίλο και πατέρα του παιδιού της.

Η ίδια είχε δώσει το τελευταίο της στίγμα στη μητέρα και στη φίλη της. Τους είχε πει ότι θα πήγαινε με τον σύντροφο της για φαγητό σε ταβέρνα σε ένα δάσος. Σύμφωνα με μαρτυρία που έφθασε στην εκπομπή, το ζευγάρι κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του αυτόχειρα προς τις παραλίες της περιοχής κάτω από το χωριό Κεραμέ, το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου.

Όπως διευκρινίστηκε στο «Τούνελ» οι ντόπιοι αποκαλούν «δάσος» το φοινικόδασος της Πρέβελης, σημείο που θα μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών που πραγματοποιούνται στην περιοχή. Κάτοικοι ανέφεραν ακόμη στην εκπομπή, πως θα πρέπει να ψαχτούν και τα εγκαταλειμμένα πηγάδια που βρίσκονται τριγύρω στο χωριό του αυτόχειρα.Οι φίλες της αγνοούμενης εγκύου που δεν θέλησαν να φανούν τα πρόσωπα τους στην κάμερα από φόβο, αποκάλυψαν λεπτομέρειες που συγκλονίζουν.

Στενή φίλη της Ντέσι την περιέγραψε σαν μια κοπέλα χαρούμενη και χαμογελαστή που κατά τη γνώμη της ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο. Μια άλλη φίλη είπε στο «Τούνελ» πως δεν ήταν ευχαριστημένη από τον σύντροφο της γιατί καβγάδιζαν συχνά. «Όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της, της είπε ξεκάθαρα πως δεν ήθελε το μωρό. Εκείνη σκεφτόταν να το ρίξει και την παρακαλούσαμε να μη το κάνει αυτό. Ήταν κρίμα..», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν είχε αλλή ευκαιρία να μείνει έγκυος»

Σύμφωνα με τις φίλες της Ντέσι, ο σύντροφος της ήταν παντρεμένος και της έλεγε ψέματα πως είχε χωρίσει για να βρίσκεται διαρκώς μαζί της. «Δεν είχε επιλογή. Λόγω γυναικολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε έπρεπε να κρατήσει το παιδί, αλλιώς δεν θα είχε άλλη ευκαιρία να μείνει έγκυος. Βρισκόταν μπροστά σε σοβαρό δίλημμα», ανέφερε η στενή της φίλη.

«Ο σύντροφος της έκανε σαν παλαβός και προσπαθούσε να την πείσει να το ρίξει… Κάποια στιγμή τσακώθηκαν άγρια… Τότε της είπε πως έψαχνε για όπλο. Είχαμε κανονίσει να πάμε μαζί για ιατρικές εξετάσεις. Εκείνη δεν φάνηκε και την κάλεσα στο τηλέφωνο. Τότε μου είπε πως θα πήγαιναν για φαγητό κάπου έξω από το Ρέθυμνο. Συμφωνήσαμε να βρεθούμε την επομένη. Το τηλέφωνο της απενεργοποιήθηκε και δεν είχαμε ξανά νέα της. Τις επόμενες μέρες που εγώ και άλλοι γνωστοί συναντήσαμε τον σύντροφο της και τον ρωτήσαμε που είναι η Ντέσι, εκείνος μας απάντησε πως έφυγε για τη Γερμανία…». 

Πηγή: anikolouli.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:27