search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:43
MENU CLOSE

Κλειστά τα φαρμακεία του Πειραιά 27-28 Δεκέμβρη

25.12.2011 07:59
Κλειστά τα φαρμακεία του Πειραιά 27-28 Δεκέμβρη - Media

Δεν θα λειτουργήσουν τα φαρμακεία του Πειραιά, στις 27 και 28 Δεκεμβρίου.

Δεν θα λειτουργήσουν τα φαρμακεία του Πειραιά, στις 27 και 28 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν: «Οι φαρμακοποιοί του Πειραιά κλείνουμε τα φαρμακεία μας 27 και 28 Δεκεμβρίου. Στη Γενική μας Συνέλευση (28/12) θα αποφασίσουμε για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Η αναλγησία και η ανευθυνότητα του Υπουργού Υγείας κ. Λοβέρδου, ο οποίος ανακοίνωσε περαιτέρω μείωση του ποσοστού μας κέρδους, που σημειωτέον είναι το μικρότερο στην Ευρώπη, μας οδηγούν σε απόγνωση. Ο ίδιος ο Υπουργός έχει οδηγήσει και οδηγεί με τις ενέργειές του χιλιάδες φαρμακεία στο κλείσιμο, αφού επιτρέπει την οικονομική ασφυξία από τις τράπεζες, τη βιομηχανία και το χονδρεμπόριο.

Ο κος Υπουργός, ασυνεπής ακόμη και για την εξόφληση των οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων προς τα φαρμακεία, φέρει ακέραια την ευθύνη για την εξαφάνιση από σήμερα της φαρμακευτικής περίθαλψης στην Ελλάδα.

Ελπίζουμε στην κατανόηση και συμπαράσταση των Ελλήνων ασφαλισμένων και ζητάμε τη συγγνώμη τους για την ταλαιπωρία που θα υποστούν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38