search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:15
MENU CLOSE

Νέα έκκληση της Ένωσης προς τους οπαδούς της: Απόψε «άπαντες θα δώσουν εξετάσεις»

12.05.2018 11:52
Νέα έκκληση της Ένωσης προς τους οπαδούς της: Απόψε «άπαντες θα δώσουν εξετάσεις» - Media

 

Οδηγίες στους φίλους της ΑΕΚ, που θα βρεθούν απόψε στο ΟΑΚΑ για τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, έδωσε η Ένωση.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνει πως απόψε «άπαντες θα δώσουν και εξετάσεις». 

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

«H ΠΑΕ ΑΕΚ για μία ακόμα φορά απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της για άψογη συμπεριφορά πριν, στη διάρκεια και μετά το τέλος του σημερινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και για απόλυτη συνεργασία και συμμόρφωση με τις υποδείξεις της Αστυνομίας και των υπεύθυνων ασφαλείας, προκειμένου όλα να κυλήσουν κατά τον καλύτερο τρόπο. Οι εξετάσεις, που θα δώσουμε, θα είναι και αυτή τη φορά απόλυτα επιτυχημένες!

Ειδικότερα η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει τα εξής:

-Κανένας φίλαθλος δεν θα μπορεί να πλησιάσει στο Ολυμπιακό Στάδιο χωρίς εισιτήριο! Τα εισιτήρια του τελικού έχουν ήδη εξαντληθεί και φυσικά δεν πρόκειται να υπάρξει διάθεση εισιτηρίων πριν από τον τελικό. Μέχρι την πρόσβαση στο ΟΑΚΑ θα υπάρχουν τρεις έλεγχοι από την Αστυνομία και θα απομακρύνεται άμεσα όποιος φίλαθλος δεν έχει εισιτήριο.

-Ουδείς φίλαθλος μην αποπειραθεί να κάνει χρήση πλαστού ή φωτοτυπημένου εισιτηρίου. Θα κινηθεί αυτόματα η αυτόφωρη διαδικασία για όποιον φίλαθλο εντοπισθεί με πλαστό εισιτήριο στους τρεις αυστηρούς και εξειδικευμένους προς αυτή την κατεύθυνση προελέγχους της Αστυνομίας.

-Οσοι φίλαθλοι-κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας έχουν εκτυπώσει σε κόλλα Α4 το εισιτήριό τους, βάσει της διαδικασίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που ίσχυσε μόνο για τις κατηγορίες των διαρκείας που ανακοινώθηκαν, καλούνται να φέρουν μαζί τους για έλεγχο και το εισιτήριο διαρκείας τους.

-Μαζί με το εισιτήριό τους οι φίλαθλοι καλούνται να έχουν μαζί τους και αποδεικτικό της ταυτότητάς τους για τους ελέγχους ταυτοπροσωπίας που θα επιχειρεί η ελληνική Αστυνομία.

Επαναλαμβάνουμε, για μία ακόμα φορά, ότι βασική μέριμνα και φροντίδα όλων μας σε αυτόν τον τελικό είναι η προστασία της ομάδα μας, αλλά και η διάψευση όλων όσων περιμένουν στη γωνία για να δυσφημήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο χέρι όλων μας είναι να αποδείξουμε ότι μπορούμε να διοργανώσουμε τον καλύτερο τελικό με οπαδούς και των δύο ομάδων!

Ενισχύουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας και την σπρώχνουμε στην κατάκτηση του νταμπλ! Ούτε καπνογόνα, ούτε κροτίδες, ούτε βεγγαλικά! Η φωνή μας είναι αρκετή!

Αγνοούμε παντελώς τυχόν προκλήσεις, προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, αποτρέπουμε κάθε κίνδυνο, προστατεύουμε την ομάδα μας!

Η ομάδα μας κατέκτησε, σε όλη τη διάρκεια της εφετινής σεζόν, το πρωτάθλημα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων με τη δική σας άψογη συμπεριφορά! Τα καταφέραμε χάρη στην ειλικρινή μεταξύ μας συνεργασία!

Για μία ακόμα φορά καλούμαστε έμπρακτα να επιβεβαιώσουμε την αγάπη μας για την ομάδα μας αλλά και τον ποδοσφαιρικό μας πολιτισμό!» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:13