03/08/2020 21:15:40

Σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψη στο Epsilon υπό τον Ιβάν Σαββίδη

«Πάρε εκπομπή στο κανάλι αγόρι μου να κάνεις ό,τι γουστάρεις» - Λευκή επιταγή από Ιβάν Σαββίδη σε πρώην ποδοσφαιριστή - Media

 

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Ιβάν Σαββίδη βρίσκεται σε εξέλιξη στις εγκαταστάσεις του Epsilon.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα real.gr, ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού προσγειώθηκε στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου και μετέβη απευθείας στον κανάλι όπου συγκλήθηκε ευρεία σύσκεψη με όλα τα διευθυντικά στελέχη και τους προϊστάμενους τμημάτων του σταθμού.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης θα συζητήσει για την πορεία υλοποίησης της στρατηγικής του καναλιού με γνώμονα το νέο πρόγραμμα του σταθμού να είναι στον αέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου ενώ στόχος του είναι να μεταφέρει στη διοίκηση του σταθμού το όραμά του για την επόμενη ημέρα του Epsilon, τονίζοντας τη σημασία της επένδυσής του στον τηλεοπτικό χώρο.

Ο Ιβάν Σαββίδης περιηγήθηκε στα στούντιο του Epsilon στα Μελίσσια και συνομίλησε με έναν -έναν ξεχωριστά τους υπευθύνους των τμημάτων για να ενημερωθεί για τις ανάγκες κάθε τμήματος. Υπενθυμίζεται ότι η υποψηφιότητα του τηλεοπτικού σταθμού για την εξασφάλιση πανελλαδικής άδειας ενεκρίθη σε πρώτη φάση από το ΕΣΡ που συμπεριέλαβε το Epsilon στη λίστα με τους προσωρινούς δικαιούχους για τη χορήγηση αδειών. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.