search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:01
MENU CLOSE

Μήνυμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό (Video)

12.05.2018 12:26
Μπάσκετ: Δεύτερο θετικό κρούσμα στον Ολυμπιακό - Media

 

Τη στήριξή της στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ για τον αποψινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ (20.30), στέλνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook. 

«Στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια και τις ευχές όλης της ομάδας μπάσκετ, στην ομάδα του ποδοσφαίρου. Καλή επιτυχία. Είστε οι καλύτεροι. Το ξέρουμε, το πιστεύουμε, το γνωρίζουν όλοι. Καλό δρόμο και καλή επιστροφή και στον πρωταθλητή λαό του ΠΑΟΚ. Το Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό!», ανέφερε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, αναρτώντας παράλληλα βίντεο, στο οποίο καλαθοσφαιριστές του «Δικεφάλου», εκφράζουν τις σκέψεις τους για την αποψινή αναμέτρηση.

 

«Καλή επιτυχία στην ομάδα μας για τον τελικό. Μακάρι να μη γίνουν επεισόδια και να γυρίσουν πίσω με το Κύπελλο», τόνισε ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

«Καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική ομάδα για τον τελικό Κυπέλλου. Πάμε ΠΑΟΚ!», ήταν η αναφορά του Φιλ Γκος.

«Καλή επιτυχία, πάμε ΠΑΟΚ. Πάμε να πάρουμε το Κύπελλο», επεσήμανε ο Ουσμάν Κρουμπάλι.

«Αξίζαμε σίγουρα κάτι παραπάνω αυτή τη χρονιά, αλλά ελπίζω να κλείσει με την κατάκτηση του Κυπέλλου», είπε ο Θόδωρος Ζάρας.

«Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος τελικός χωρίς κανένα επεισόδιο. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας», τα λόγια από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Πηγή: http://voria.gr/article/minima-kae-paok-to-kipello-ston-pirgo-to-lefko-vid

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33