search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:29
MENU CLOSE

Πέθανε ο εμβληματικός σκηνοθέτης της Αθλητικής Κυριακής Κώστας Περπερίδης

12.05.2018 13:55
Πέθανε ο εμβληματικός σκηνοθέτης της Αθλητικής Κυριακής Κώστας Περπερίδης - Media

 

Ο σκηνοθέτης που συνέδεσε το όνομά του με όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της δεκαετίας του ’80 – και όχι μόνο – έφυγε από κοντά μας. Ο Κώστας Περπερίδης, ο εμβληματικός σκηνοθέτης της ΕΡΤ, έχασε τη μάχη με τη ζωή στα 78 του χρόνια, παραμένουν όμως ζωντανές οι αναμνήσεις από τις μεταδόσεις που κατεύθηνε με μαεστρία.

Ο Κώστας Περπερίδης υπήρξε από τους πρώτους σκηνοθέτες αθλητικών μεταδόσεων στην κρατική τηλεόραση, με παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα στίβου, τελικούς μεγάλων διοργάνωσεων. Ήταν πίσω από τις κάμερες στην Αθλητική Κυριακή και βέβαια το όνομά του ήταν συνδεδεμένο με το Ευρωμπάσκετ του 1987. Την πρώτη μεγάλη στιγμή της Ελλάδας σε ομαδικό άθλημα, με τις μεταδόσεις εκείνες να έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη όλων των Ελλήνων φιλάθλων.

H κηδεία του Κώστα Περπερίδη θα γίνει τη Δευτέρα στις 4 μ.μ., στον Προφήτη Ηλία της Αγίας Παρασκευής.

Πηγή: sport24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:26