search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:53
MENU CLOSE

Καρέ-καρέ η επιχείρηση της ΕΜΑΚ στο πάρκινγκ που βούλιαξε στην Καλλιθέα (Photos)

12.05.2018 14:10
Καρέ-καρέ η επιχείρηση της ΕΜΑΚ στο πάρκινγκ που βούλιαξε στην Καλλιθέα (Photos) - Media

 

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η επιχείρηση της ΕΜΑΚ στο υπαίθριο πάρκινγκ στην Καλλιθέα, τμήμα του οποίου βούλιαξε το απόγευμα της Παρασκευής «καταπίνοντας» τρία αυτοκίνητα. 

Η συνδρομή της ΕΜΑΚ ζητήθηκε από τον δήμο Καλλιθέας προκειμένου να ερευνηθεί το υπέδαφος, και ειδικότερα να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο ρήγμα, ενώ στο σημείο βρίσκονταν και κλιμάκιο του ΙΓΜΕ. 

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικό εξοπλισμό μπήκαν στο κοίτη του ποταμού και ερεύνησαν υπογείως βόρεια και νότια περίπου για 150 μέτρα. 

Σύμφωνα με το ΙΓΜΕ δεν χρειάζονται περαιτέρω μέτρα εκτός του κλεισίματος του συγκεκριμένου χώρου, ενώ όπως δήλωσε ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος «το σημαντικό είναι ότι έγινε εσωτερικά αυτοψία για να διασφαλισθεί ότι δεν υπάρχουν επιπλέον κίνδυνοι». 

Από νωρίς το πρωί βρίσκονταν στο σημείο ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κώστας Κόκουλος. 

Δείτε καρέ-καρέ την επιχείρηση της ΕΜΑΚ 

Πηγή: kallitheaonline.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:53