search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:13
MENU CLOSE

Η Σταμάτη αιφνιδίασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Πρώτη τους συνάντηση on camera

12.05.2018 14:16
Alpha: Η Σάσα Σταμάτη στην παρουσίαση του ριάλιτι «Battle of the couples» - Media

 

Στο fashion show του Στέλιου Κουδουνάρη βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή “Ooh la la”, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της η Σάσα Σταμάτη. Οι δύο παρουσιάστριες συναντήθηκαν για πρώτη φορά on camera, με τη Σάσα να της κάνει ξανά πρόταση για να πάει καλεσμένη στην εκπομπή. Η Κωνσταντίνα, από την πλευρά της, είπε πως καλύτερα θα ήταν να συναντηθούν πιο πριν για ένα φαγητό, προκειμένου να νιώσουν και οι δύο πιο άνετα.

«Στην εκπομπή γιατί δεν έρχεσαι; Σε έχουμε καλέσει δύο φορές και θες ειδικό ραντεβού για να έρθεις. Γιατί πρέπει να κάνουμε ραντεβού πριν τη συνέντευξη; Έχει λυθεί το θέμα του δικαστηρίου. Δεν θες να γίνει αυθόρμητα; Αισθάνομαι ότι πιστεύεις ότι θέλω να σε προσβάλλω, αν σε ξεφτιλίσω. Το έχουμε λύσει το θέμα στα δικαστήρια, έχει τελειώσει αυτή η ιστορία. Τελείωσε αυτό, αθωώθηκα. Τελείωσαν αυτά, πάμε γι’ άλλα. Απλά θέλω να σου πω ότι δεν κάνουμε με κανέναν ραντεβού πριν την εκπομπή. Δεν θα μιλήσουμε για τα δικαστήρια, έχει τελειώσει αυτό. Εγώ δεν θα βγάλω απωθημένα σε σένα επειδή έχω την εκπομπή, δεν είμαι κομπλεξικιά. Πάμε γι’ άλλα», είπε μεταξύ άλλων η Σάσα Σταμάτη.

«Δεν πρέπει να κάνουμε ένα φαγητό οι δυο μας να πούμε δυο κουβέντες; Απλά για να νιώσουμε πιο όμορφα και πιο άνετα. Απλά εμένα μου αρέσει και το έχω δείξει σε όσους ανθρώπους πηγαίνω και με τιμάνε και τους τιμάω, να αισθάνομαι και οικεία. Και επειδή μεταξύ μας έχει συμβεί κάτι, εγώ θεωρώ ότι θα πρέπει να τα πούμε σ’ ένα φαγητό. Εγώ θέλω φαϊ!», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:12