search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50
MENU CLOSE

Στην «τάφρο» του ΟΑΚΑ οπαδοί του ΠΑΟΚ – «Ντου» οπαδών της ΑΕΚ στη νεκρή ζώνη (Photos/Videos)

12.05.2018 15:50
Στην «τάφρο» του ΟΑΚΑ οπαδοί του ΠΑΟΚ - «Ντου» οπαδών της ΑΕΚ στη νεκρή ζώνη (Photos/Videos) - Media

 

«Μπαρούτι» μυρίζει στο ΟΑΚΑ. 

Πριν από λίγα λεπτά οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στην τάφρο το Ολυμπιακού Σταδίου. 

Πριν από λίγα λεπτά οπαδοί της ΑΕΚ, που βρίσκονται στη θύρα 5, εισέβαλαν σε νεκρή ζώνη που βρίσκεται ανάμεσα στους φίλους της Ένωσης και αυτούς του ΠΑΟΚ και έκαναν «ντου» στις αστυνομικές δυνάμεις, υπό τις αποδοκιμασίες άλλων «κιτρινόμαυρων» οπαδών. 

Nωρίτερα, οπαδοί του δικέφαλου του Βορρά επιχείρησαν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και εμποδίστηκαν από διμοιρίες των ΜΑΤ.

Ήδη σημειώθηκε και η πρώτη σύλληψη οπαδού του ΠΑΟΚ, ο οποίος αποχώρησε συνοδεία αστυνομικών, δύο ώρες πριν από την έναρξη του ματς. 

Μάλιστα, οι «φίλοι» του δικέφαλου προσπάθησαν να ρίξουν ένα μέρος από το διαχωριστικό Plexiglass που έχει τοποθετήσει η αστυνομία μέσα στο ΟΑΚΑ ενώ έριξαν φωτοβολίδες ευθείας βολής που έφτασε ως τον αγωνιστικό χώρο.

Eπεισόδια σημειώθηκαν και στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου. 

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών έξω από τη Θύρα 3 «απαντώντας» στις επιθέσεις νεαρών με μολότοφ. 

Ένταση και επεισόδια έξω από τον αγωνιστικό χώρο

Στο μεταξύ παρά τις τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. καταγράφηκαν επεισόδια έξω από το γήπεδο. 

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, 60 με 70 ΑΕΚτζήδες -οι οποίοι είχαν στήσει καρτέρι σε οπαδούς του ΠΑΟΚ- συνεπλάκησαν μαζί τους στην οδό Αγησιλάου. 

Η επέμβαση των ΜΑΤ ήταν άμεση. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως οπαδοί (άγνωστο ακόμη ποιας ομάδας) πέταξαν μολότοφ στην άλλη πλευρά και έβαλαν φωτιά σε κάδους. 

Οι πρώτες ασχήμιες είχαν σημειωθεί νωρίτερα, στη οδό Νερατζιώτισσας, κοντά στο Mall στο Μαρούσι, όταν οπαδοί της Ένωσης σταμάτησαν βανάκι με 5 επιβάτες, τους κατέβασαν από το όχημα και αφού έβαλαν φωτιά στο Ι.Χ. τράπηκαν σε φυγή. 

Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι οι τέσσερις από αυτούς μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο από όπου αποχώρησαν αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο πέμπτος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. 

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο προσαγωγές από την Αστυνομία. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50