search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:34
MENU CLOSE

Θάνος Καλλίρης: «Μενεγάκη και Σκορδά δεν με θέλουν καλεσμένο στην εκπομπή τους»

12.05.2018 17:46
Θάνος Καλλίρης: «Μενεγάκη και Σκορδά δεν με θέλουν καλεσμένο στην εκπομπή τους» - Media

 

Τελικός Eurovision σήμερα και ο Θάνος Καλλίρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αποκαλυπτικά για να μιλήσει για τον διαγωνισμό και όχι μόνο…

Αναφέρθηκε στις φετινές συμμετοχές Ελλάδος και Κύπρου μεταξύ άλλων. Θεωρεί πως δεν είναι υπεύθυνη η ίδια η Γιάννα Τερζή για τον αποκλεισμό της Ελλάδας, ενώ πιστεύει πως η Κύπρος αξίζει να κερδίσει.

Μίλησε όμως και για τις τηλεοπτικές εκπομπές: «Το Power of Love δεν ταιριάζει στην αισθητική μου. Ούτε το Game of Love είναι του στιλ μου». Όσον αφορά το Master Chef, είπε: «Έχουμε γεμίσει με τέτοια projects, γέμισε η τηλεόραση λιχουδιές. Δεν το βλέπω, δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Η καλύτερη κατά την γνώμη του είναι η Ναταλία Γερμανού, ενώ για τις Μενεγάκη- Σκορδά είπε: « Η καλύτερη παρουσιάστρια για μένα είναι η Ναταλία Γερμανού. Είναι ιδιαίτερα μορφωμένη και την έχω ζήσει από κοντά, την ξέρω.(…) Δεν με έχει καλέσει η Ελένη Μενεγάκη 10 χρόνια στην εκπομπή της. Δεν με θέλει πια. Το ίδιο και η Φαίη Σκορδά. Μάλλον τόσο μεγάλες παρουσιάστριες δε με θέλουν για καλεσμένο».

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:32