search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:02
MENU CLOSE

Επίσκεψη Ιβάν Σαββίδη στο Epsilon – Τι συζήτησε και με ποια στελέχη

12.05.2018 19:09
Μένιος Φουρθιώτης: Οι on air ειρωνείες και η αφιέρωση στο Epsilontv (Video) - Media

 

Στα γραφεία του Epsilon TV βρίσκεται αυτήν την ώρα ο μεγαλομέτοχος του καναλιού και συνομιλεί με υψηλόβαθμα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού, σε μία προγραμματισμένη όπως όλα δείχνουν συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης θα συζητήσει για την πορεία υλοποίησης της στρατηγικής του καναλιού με γνώμονα το νέο πρόγραμμα του σταθμού να είναι στον αέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Σκοπός της επίσκεψής του είναι η μεταφορά από την πλευρά του στη διοίκηση του σταθμού για το όραμα που έχει για την επόμενη ημέρα του Epsilon, τονίζοντας τη σημασία της επένδυσής του στον τηλεοπτικό χώρο.

Θυμίζουμε ότι το Epsilon είναι ένα από τα τηλεοπτικά κανάλια που η αίτησή τους για διεκδίκηση μίας εκ των τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας γενικού τύπου έγινε αποδεκτή από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Ο Ιβάν Σαββίδης περιηγήθηκε στα στούντιο του Epsilon στα Μελίσσια και συνομίλησε με κάθε έναν από τους υπευθύνους των τμημάτων ξεχωριστά έτσι ώστε να ενημερωθεί για τις ανάγκες κάθε τμήματος.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:02