search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:47
MENU CLOSE

Στις φυλακές Ανδριανούπολης, τη Δευτέρα, ο Μ. Κεφαλλογιάννης – Θα επισκεφτεί τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

12.05.2018 20:00
«Ένιωθα ότι μου ξερίζωνε κάποιος το κεφάλι, νόμιζα θα πεθαίνω» - Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης για τη μάχη με τον κορωνοϊό (Videos) - Media

 

Τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φύλακες της Αδριανούπολης, θα επισκεφθεί τη Δευτέρα, ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου –Τουρκίας.

Ο κ. Κεφαλλογιάννης είναι ο πρώτος Ευρωπαίος αξιωματούχος που θα επισκεφτεί τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς, Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κουκλατζή, στις τουρκικές φυλακές.

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής, στις 25 Μαρτίου, είχε βρεθεί στην Άγκυρα, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και είχε ζητήσει από τα υπουργεία Εξωτερικών και Δικαιοσύνης της Τουρκίας, να του επιτρέψουν την επίσκεψη στις φύλακες. Το αίτημα αυτό είχε επαναλάβει στα μέσα Απριλίου σε αξιωματούχους της Τουρκίας που είχαν επισκεφτεί επίσημα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες.

Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ θα συνοδεύει τη Δευτέρα τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, στην επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη και το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα αναχωρήσει για την Αδριανούπολη, όπου θα επισκεφτεί τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς στις φυλακές όπου κρατούνται πάνω από 70 μέρες, χωρίς ακόμα να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:46