search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:45
MENU CLOSE

Ο Χάρης Ρώμας λύνει τη σιωπή του: Αυτές είναι οι τρεις γυναίκες που «πάλεψαν» για τον ρόλο της Ελένης Βλαχάκη (Video)

12.05.2018 22:11
Ο Χάρης Ρώμας λύνει τη σιωπή του: Αυτές είναι οι τρεις γυναίκες που «πάλεψαν» για τον ρόλο της Ελένης Βλαχάκη (Video) - Media

 

Δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει ο Χάρης Ρώμας.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά» γύρισε πολλά χρόνια πίσω και απάντησε στις δηλώσεις της Ελένης Ράντου, η οποία είχε αποκαλύψει πως ήταν… δεύτερη επιλογή για τον ρόλο της Ελένης Βλαχάκη που όλοι αγαπήσαμε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Τι πραγματικά ισχύει;

Σύμφωνα με την ηθοποιό, η αρχική «Ελένη Βλαχάκη» ήταν η Δήμητρα Παπαδοπουλου. Ο σεναριογράφος, όμως, έρχεται να ανατρέψει τα πάντα ρίχνοντας ακόμα ένα όνομα στο τραπέζι για το οποίο ουδέποτε μέχρι σήμερα είχαμε ακούσει.

Ποιο ήταν αυτό;

«Η Ελένη ήταν από την πρώτη στιγμή στο κάδρο, η ίδια λέει ότι σε κάποια άλλη είχαμε προτείνει και τα λοιπά, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η Ελένη από την πρώτη στιγμή είχε τεθεί  βασική υποψήφια.

Ή έστω μία από τις βασικές. Απλά επειδή δεν ξέρεις ποτέ σε ένα cast αν ο ηθοποιός θα θέλει, ή θα κάτσει, ή μπορεί να το κάνει, πιθανώς να υπήρχαν και άλλες.

Εγώ θυμάμαι τη Δήμητρα Παπαδοπούλου σε μια άλλη εκδοχή και τη Ναταλία Δραγούμη σαν μια τρίτη εκδοχή», σχολιάσει ο Χάρης και μας αφήνει για ακόμα μία φορά με το στόμα ανοιχτό.

Αυτό κι αν δε μπορούμε ούτε να το φανταστούμε…

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:44