search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:01
MENU CLOSE

Οργισμένη αντίδραση Βιεϊρίνια για Σιμέος-Βράνιες: Ντροπή τους

12.05.2018 22:27
Οργισμένη αντίδραση Βιεϊρίνια για Σιμέος-Βράνιες: Ντροπή τους - Media

 

Σκληρή απάντηση στους Όγκνιες Βράνιες και Αντρέ Σιμόες έδωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια! 

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε για το χθεσινό ποστάρισμα του Βόσνιου αμυντικού (όπου νίκησε σε video game τον ΠΑΟΚ με σκορ 20-0), αλλά και το ειρωνικό «Τιναφτορε» του συμπατριώτη του, μετά τα επινείκια της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 
 

«Εμείς δείξαμε όλη την σεζόν την δουλειά μας, το αίμα μας. Μέσα στο σπίτι μας, μας έκλεψαν. Και ακούμε από παίκτες της ΑΕΚ πολλά πράγματα. Αυτό είναι το 20-0; Ένας συμπατριώτης μου που χάρηκε για το Euro την περσινή χρονιά, να λέει Τιναφτόρε; Nτροπή τους! Από την στιγμή που είδαν το βίντεο στο Ίντερνετ εξαφανίστηκαν όλοι. Από την στιγμή που ο διαιτητής αποφάσισε όλοι δεν έβγαιναν. Ο Χιμένεθ που είναι καλός προπονητής είπε ότι φοβήθηκε, τι φοβήθηκε; Δείξαμε σήμερα». 

Για το που το αφιερώνει το Κύπελλο εκτός του Ιβάν Σαββίδη: «Είναι αφιερωμένο στην γυναίκα μου. Στον κύριο που είναι δίπλα μου (σ.σ Ράζβαν Λουτσέσκου). Δεν είναι εύκολο να κάνει την δουλειά που έκανε φέτος. Πίστεψε με τα μάτια κλειστά σε εμάς. Τους φιλάθλους που ήταν δίπλα μας και όλο τον λαό του ΠΑΟΚ».

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50