search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:01
MENU CLOSE

Eurovision 2018: Η αντίδραση της Ελένης Φουρέιρα (Video)

12.05.2018 23:02
Eurovision 2018: Η αντίδραση της Ελένης Φουρέιρα (Video) - Media

 

Και ενώ από την περασμένη Τρίτη, μετά τον πρώτο μεγάλο ημιτελικό, η Ευρώπη ζούσε στους ρυθμούς του τραγουδιού “Fuego” της Ελένης Φουρέιρα και οι στοιχηματικές εταιρίες την έδιναν ως τη μεγάλη νικήτρια, απεδείχθη για ακόμα μία φορά αυτό που οι φανατικοί του διαγωνισμού γνωρίζουν εδώ και χρόνια: Ότι η Eurovision είναι ανατρεπτική και καθόλου προβλέψιμη!

Η δυναμική και εκρηκτική Ελένη δεν κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη, όμως κατάφερε να κάνει όλη την Ευρώπη –και όχι μόνο- να μιλάει για εκείνη. Δυστυχώς, αυτό που η ίδια η Ελένη «έκανε» στο μεγάλο φαβορί, τη Netta του Ισραήλ, τη βραδιά του ημιτελικού, περνώντας μπροστά στα προγνωστικά, της γύρισε… μπούμερανγκ, επιτρέποντας σε μία άλλη χώρα να πάρει τη νίκη μέσα από τα χέρια της.

Όπως και η ίδια η Ελένη Φουρέιρα, όμως, έχει δηλώσει αρκετές φορές από την ημέρα της εμπλοκής της στον διαγωνισμό, σημασία έχει πως έστρεψε το βλέμμα των Ευρωπαίων στην μικροσκοπική Κύπρο, κάνοντας τούς πάντες να μιλούν για το νησί της Αφροδίτης που πολλοί αγνοούσαν ακόμα και πού βρίσκεται στον χάρτη! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θέση που κατέκτησε η Κύπρος είναι η καλύτερη που έχει λάβει μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό καθώς μέχρι και σήμερα, η χώρα είχε καταφέρει να «σκαρφαλώσει» μόνο μέχρι την πέμπτη θέση.

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:01