search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:45
MENU CLOSE

Λήγει το απόγευμα η προθεσμία για τον Εφραίμ

26.12.2011 09:10
Λήγει το απόγευμα η προθεσμία για τον Εφραίμ - Media

Λήγει στις 4 το απόγευμα η προθεσμία για το ένταλμα σύλληψης του ηγουμένου Εφραίμ, που παραμένει φρουρούμενος στο κελί του, στη Μονή Βατοπεδίου.

Λήγει στις 4 το απόγευμα η προθεσμία για το ένταλμα σύλληψης του ηγουμένου Εφραίμ, που παραμένει φρουρούμενος στο κελί του, στη Μονή Βατοπεδίου, ενώ οι εξελίξεις αναμένεται να απασχολήσουν την Ιερά Κοινότητα κατά τη σημερινή τακτική της συνεδρίαση.

Ο Εφραίμ παρουσίασε πυρετό και απορύθμιση του σακχάρου του και βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση, ενώ εντός της ημέρας θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης υγείας του.

Χθες, τον ηγούμενο Εφραίμ επισκέφτηκε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καρυών, Κωνσταντίνος Δοκουσλής, ο οποίος εκτίμησε ότι «σε 2-3 ημέρες εκτός απροόπτου, ο Εφραίμ θα μπορεί να μετακινηθεί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:45