search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:04
MENU CLOSE

Λαφαζάνης: Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για την συγκρότηση ενός μεγάλου φιλειρηνικού μετώπου

13.05.2018 11:29
10-03-2015 - Media

 

«Σήμερα όσο ποτέ είναι αναγκαίο ένα μεγάλο αντιϊμπεριαλισιτκό δημοκρατικό φιλειρηνικό μέτωπο όλων των λαών και πολιτικών δυνάμεων, που θα εκτείνεται από τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειοι έως την Μέση Ανατολή, με στόχο να φράξει τον δρόμο στα επιθετικά σχέδια του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, των γερακιών του Ισραήλ και όλων όσων άμεσα ή έμμεσα συμμαχούν μαζί τους ή επιδεικνύουν επεκτατικές διαθέσεις», δήλωσε ο γραμματέας του ΠΣ της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΛΑΕ αναχώρησε σήμερα για τη Βηρυτό.

Όπως ανέφερε ο Παν. Λαφαζάνης , «η ΛΑΕ αναλαμβάνει ενεργά πρωτοβουλίες για την διαμόρφωση αυτού του μεγάλου αγωνιστικού αντιϊμπεριαλιστικού δημοκρατικού φιλειρηνικού μετώπου στην περιοχή, η σύσταση του οποίου αποτελεί την μεγάλη ελπίδα για την διάσωση της ειρήνης στον περίγυρο μας και τον κόσμο, για την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα όλων των χωρών της ευρύτερης ζώνης μας, την απελευθέρωση κατεχόμενων εδαφών, όπως της Παλαιστίνης και της Βόρειας Κύπρου, και ιδιαίτερα για την απελευθέρωση, την κυριαρχία, την ανεξαρτησία, την δημοκρατία ,την πρόοδο και την ισότιμη συνεργασία όλων των λαών της περιοχής μας».

Στην αντιπροσωπεία της ΛΑΕ συμμετέχουν επίσης τα μέλη του ΠΣ Κώστας Ήσυχος και Διον. Φλαμιάτος , ενώ μαζί τους θα βρεθούν στον Λίβανο ο Βαγγέλης Πισσίας, συντονιστής για την Διεθνή Πρωτοβουλία για την ειρήνευση στη Συρία (IPIS) και o Μιχάλης Τικτόπουλος, μέλος της Πρωτοβουλίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15