search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:11
MENU CLOSE

«Ενδιαφέρεται για Ερασιτέχνη και Βοτανικό η Pan Asia»

13.05.2018 12:46
Δημοσίευμα «βόμβα» για Παϊρότζ - Παναθηναϊκό - Media

 

Πληροφορία που δίνει νέα διάσταση στα του Παναθηναϊκού δημοσιεύεται στο «Έθνος». Όπως αναφέρεται, η Pan Asia δεν περιορίζει το ενδιαφέρον της στην απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά το επεκτείνει στον Ερασιτέχνη και στο γηπεδικό! 

Όπως αναφέρει ο sportfm.gr, η εφημερίδα τονίζει πως το fund που εκπροσωπεί ο Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ έχει κάνει ήδη κινήσεις για να αναλάβει τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και θέλει να σχηματίσει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο εν όψει των εκλογών του καλοκαιριού, αναφέροντας την οικογένεια Σταθοκωστόπουλου (που έχει φιλία ετών με τον Βίκτωρα Ρέστη, μέλος του Pan Asia και συνεργάτη του Πιεμπονγκσάντ) και το όνομα του Λεωνίδα Πολέμη. 

Η ανάληψη του ελέγχου του Ερασιτέχνη θα επηρεάσει και τις εξελίξεις για το γηπεδικό, με το «Έθνος» να τονίζει πως η Pan Asia ενδιαφέρεται για το πρότζεκτ του Βοτανικού, την ώρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το Athens Alive έχει βάλει στο στόχαστρο το ΟΑΚΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:11