search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:05
MENU CLOSE

Βαλαβάνη: Το θεϊκό ήταν ότι αγοράσαµε σπίτι στο Πανόραµα Βούλας – Γελάσαµε πολύ όταν το διαβάσαμε

13.05.2018 15:33
Βαλαβάνη: Το θεϊκό ήταν ότι αγοράσαµε σπίτι στο Πανόραµα Βούλας - Γελάσαµε πολύ όταν το διαβάσαμε - Media

 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ούτε παντρεύεται, ούτε έχει αγοράσει πανάκριβο σπίτι στα Νότια προάστια. Η ίδια το διασκεδάζει μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο κάθε φορά που διαβάζει ανυπόστατα δημοσιεύματα! 

Με τον σύντροφό σου, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, είστε σε φάση να συγκατοικήσετε; Ψάχνετε για σπίτι;

Μαζί µένουµε, απλά θέλουµε να πάµε κάπου αλλού. Ψάχνουµε τη νέα µας στέγη.

Ακούγονται πολλά για τη σχέση σας…

Κάθε µέρα διαβάζουµε ότι χωρίζουµε, ότι τσακωνόµαστε, αλλά το θεϊκό ήταν ότι αγοράσαµε σπίτι στο Πανόραµα Βούλας. ∆ηλαδή έχουµε τόσα λεφτά! Εντάξει, τι να πω… Γελάσαµε πάρα πολύ όταν το διαβάσαµε. Βγάζουµε τόσα πολλά λεφτά, που αγοράσαµε -όχι νοικιάσαµε- σπίτι στη Βούλα.

∆εν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι η σχέση σας «φτιάχτηκε» για την τηλεθέαση και για να ανέβουν και οι «µετοχές» σας. Κάποιοι µάλιστα υποστηρίζουν ότι, αφού κερδίσατε ό,τι ήταν να κερδίσετε, σε λίγο καιρό θα ακούσουµε και τα µαντάτα του χωρισµού.

Είµαστε ερωτευµένοι και πιο ευτυχισµένοι από ποτέ. ∆εν ισχύουν όλα τα παραπάνω και δεν µας αφορούν τα κακεντρεχή σχόλια.

Εχετε σκεφτεί να επισηµοποιήσετε σύντοµα τη σχέση σας;

Είναι πάρα πολύ νωρίς για κάτι πιο επίσηµο. Πολλές φορές ακούς, όµως, ότι ζευγάρια παντρεύτηκαν στον έναν µήνα. Κι αυτό είναι πολύ όµορφο. Το γεγονός ότι είµαστε πολύ µικρό χρονικό διάστηµα µαζί δεν σηµαίνει ότι ο ένας δεν βλέπει σοβαρά τον άλλον. Αυτό που θέλουµε και οι δύο είναι να ζήσουµε κάτι όµορφο, αλλά όλα θέλουν τον χρόνο τους. Είµαστε σε αυτή τη φάση. Σιγά-σιγά να ζήσουµε ως ζευγάρι, να χαρούµε, να κάνουµε ταξίδια, να απολαύσουµε τις στιγµές µας. Είµαστε και οι δύο ανοιχτοί στο να έρθει κάτι πολύ όµορφο. Το βλέπουµε σοβαρά. ∆εν είναι µια σχέση για το θεαθήναι. Είναι κάτι που έχει κρατήσει µετά από τόσο καιρό και µετά από όλα όσα λέγονται.

Πηγή: RealNews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:00