search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:53
MENU CLOSE

Εξαφανίστηκε 19χρονος Ολλανδός στην Κάτω Βασιλική – Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ – Ποιος τον είδε τελευταία φορά

13.05.2018 16:38
Ολλανδός δημοσιογράφος: Αυτό κάνουν οι Έλληνες με πρόσφυγες και μετανάστες που διασχίζουν τα χερσαία σύνορα (Photos) - Media

 

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 19χρονου Ολλανδού, στην Κάτω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο νεαρός -που βρίσκεται στην περιοχή για διακοπές μαζί με την οικογένεια του- εθεάθη τελευταία φορά στις 8 το πρωί της Κυριακής, πριν ξεκινήσει μια βόλτα στο βουνό.

Δυο ώρες αργότερα, στις 10 το πρωί, ο παππούς του τον είδε με τα κυάλια να βρίσκεται σε ένα υψηλό και δύσκολο σημείο. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό άρχισαν στις 4.30 το απόγευμα. Συμμετέχουν αστυνομία και πυροσβέστες από Ναύπακτο και Μεσολόγγι, η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. 

Με τη συνδρομή ιδιώτη βαρκάρη πραγματοποιήθηκαν έρευνες και στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, όπως επίσης και πτήσεις απο ανεμοπτεριστές που γνωρίζουν καλά την περιοχή και το βουνό, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για την τύχη του νεαρού τουρίστα.

Η επιχείρηση εντοπισμού σε λίγη ώρα θα σταματήσει και θα συνεχιστεί με το πρώτο φως της ημέρας αύριο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:53