search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:01
MENU CLOSE

Γυναίκα αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πυροβολεί και σωριάζει ληστή που έβγαλε όπλο σε παιδάκια (Video)

14.05.2018 11:22
Νέα Σμύρνη: Τελικά ο αστυνομικός δε σημάδευε με όπλο, απλά κρατούσε τα γάντια του - Media

 

Σε μια διασταύρωση σχολείου στο Σάο Πάολο, οι μητέρες μαζί με τα παιδιά τους περιμένουν να περάσουν απέναντι. Τότε εμφανίζεται ένας νεαρός, ο οποίος βγάζει ένα περίστροφο μπροστά στα έντρομα παιδιά και το στρέφει στις μαμάδες τους για να τις ληστέψει.

Ανάμεσα στις μητέρες βρισκόταν και μια αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, η 42χρονη Κάτια ντα Σίλβα Σάστρε, η οποία είχε πάει για να παραλάβει την κόρη της από το σχολείο.

Ο δράστης δεν της δίνει σημασία και τότε εκείνη βγάζει από την τσάντα της το υπηρεσιακό της πιστόλι και πριν ο νεαρός συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, τον πυροβολεί τρεις φορές στο στήθος.

Έκπληκτος, τρομαγμένος και βαριά τραυματισμένος ο νεαρός πέφτει στο δρόμο. Η αστυνομικός κλωτσάει το περίστροφο του μακριά και στη συνέχεια τον πατάει κάτω μέχρι να έρθουν τα περιπολικά.

Ο δράστης πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ ο δήμαρχος της πόλης του Σάο Πάολο βράβευσε την γυναίκα αστυνομικό για αυτή την πράξη της.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57