search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:57
MENU CLOSE

Απατημένη γυναίκα πιάνει από τα μαλλιά την ερωμένη του συζύγου της στο αεροδρόμιο, λίγο πριν το ζευγαράκι πετάξει για διακοπές (Video)

14.05.2018 11:58
Απατημένη γυναίκα πιάνει από τα μαλλιά την ερωμένη του συζύγου της στο αεροδρόμιο, λίγο πριν το ζευγαράκι πετάξει για διακοπές (Video)  - Media

 

Λένε ότι οι Κολομβιανές είναι γυναίκες γεμάτες πάθος. Πάθος που το εκδηλώνουν σε κάθε στιγμή της ζωής τους, είτε κακή είτε καλή. Φαίνεται ότι αυτό το ξέχασε ένας σύζυγος ο οποίος τον τελευταίο καιρό διατηρούσε παράνομο δεσμό με μια γυναίκα και γευόταν το καλό της πάθος.

Η σύζυγος του όμως που κάτι είχε υποψιαστεί, έβραζε στο ζουμί της σαν τον κάβουρα και έμοιαζε με χύτρα έτοιμη να ανατιναχτεί. Κάποια στιγμή αποφάσισε να τον παρακολουθήσει. Έκπληκτη τον είδε να κατευθύνεται από το σπίτι μιας άγνωστης να την επιβιβάζει στο αυτοκίνητο και να κατευθύνονται προς το αεροδρόμιο Χοσέ Μαρία Κόρντοβα της Χιλής.

Το παράνομο ζευγάρι είχε κανονίσει να περάσει ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο κάπου μακριά από την πόλη τους. Σαν οργισμένος ταύρος εισέβαλε στο αεροδρόμιο η απατημένη σύζυγος και τότε εκτιλύχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους.

«Το Σάββατο είχες πει οτι θα με βγάλεις έξω με το μικρό και τώρα φεύγεις με αυτή. Ξεφορτώσου την, διαφορετικά θα κάνω σκηνή εδώ και τώρα. Χτύπα με αν θέλεις για να σε βάλω φυλακή»

Την ίδια στιγμή η νόμιμη σύζυγος κατάφερε να πιάσει τα μαλλιά της ερωμένης και με μια ατσάλινη λαβή άρχισε να την σέρνει στο τσεκ ιν των επιβατών. Μάταια ο άνδρας προσπαθούσε να ηρεμήσει τη σύζυγο του, μέχρι που επενέβησαν άνδρες της ασφαλείας του αεροδρομίου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:56