search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:42
MENU CLOSE

Σκληρό Video: ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου αρκούδα – Προηγουμένως είχε επιτεθεί σε άνδρα που έβγαλε σέλφι μπροστά της

14.05.2018 12:20
Λατρεύει να σκοτώνει αρκούδες και να ποζάρει με τα κουφάρια τους και στους επικριτές της απαντά ότι είναι υποκριτές (Photos) - Media

 

Το τεράστιο ζωντανό βρίσκεται σε μια γωνία και δεν ενοχλεί κανέναν. Τότε κάποιος από τους πολλούς εξυπνάκηδες που κυκλοφορούν, δίχως να υπολογίζει ότι απέναντι του έχει ένα άγριο ζώο, την πλησιάζει, μπαίνει στον χώρο της και αρχίζει να τραβάει σελφι.

Η αρκούδα με εκπληκτική ταχύτητα πετάγεται και τον χτυπάει με τον μπροστινό της πόδι. Λίγο πριν του δώσει το τελειωτικό χτύπημα και ενώ ο θάνατος του 27χρονου που ενόχλησε το ζώο ήταν σίγουρος, μια ομάδα ανδρών κρατώντας ρόπαλα, πέτρες, λόγχες και ραβδιά, ορμάει στην αρκούδα.

Αρχίζουν να χτυπούν το ανυπεράσπιστο ζώο με μίσος και μανία και σε λίγα λεπτά το αποτελειώνουν. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Ορίσα της Ινδίας και ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο από τα τρια είδη αρκούδας που ζουν στην Ινδία, πρόκειται.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:41