search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:59
MENU CLOSE

Αποκάλυψη: Γι’ αυτό χώρισε η Τζένιφερ Άνιστον (Photos)

14.05.2018 12:20
Τζένιφερ Άνιστον: Το ασυνήθιστο διακοσμητικό που έχει στο κομοδίνο της (Photos) - Media

 

Τα ξαναβρήκε με τον Μπραντ Πιτ; Ήταν κορίτσι του Λος Άντζελες και ο Τζάστιν παιδί της Νέας Υόρκης; Τη σχέση την έφθειρε η απόσταση; Την απατούσε ο σύζυγός της;

Οι φήμες σχετικά με το χωρισμό της Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θερού οργίασαν κυριολεκτικά, καθώς το διαζύγιο έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία».

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο πραγματικός λόγος ήταν πολύ πιο απλός και… πεζός και μπορεί να συνοψιστεί σε μία λέξη: έλξη.

Αμερικανικά ΜΜΕ που επικαλούνται πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν ότι η ερωτική έλξη ανάμεσα τους είχε χαθεί οριστικά εδώ και καιρό.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει σταματήσει να έχει σεξουαλικές επαφές έναν χρόνο μετά το γάμο και να κοιμάται σε ξεχωριστά υπνοδωμάτια.

Μετά από προσπάθειες της Τζένιφερ να διασώσει το γάμο και αφού φάνηκε ότι ο Τζάστιν δεν σκόπευει να επισττρέψει στο Λος Άντζελες από το Μανχάταν, όλα πήραν το δρόμο τους για το οριστικό τέλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:56