search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:10
MENU CLOSE

Μοντέλο πήγε να χαΐδέψει σκύλο και της κομμάτιασε το πρόσωπο (Photos, σκληρές εικόνες)

14.05.2018 13:41
Συγκλονίζει τυφλός σκύλος που διάνυσε 25 χιλιόμετρα για να ξαναβρεί τον άνθρωπο που τον φρόντιζε - Media
 
Τον τρόμο βίωσε μια νεαρή γυναίκα, μοντέλο στο επάγγελμα, όταν ο σκύλος που πήγε να χαϊδέψει της επιτέθηκε και την τραυμάτησε σοβαρά στο πρόσωπο.
 
Η Σούζελ Μάκιντος, ένα 23χρονο μοντέλο από την Αγγλία βρέθηκε στην Αυστραλία για να επισκεφθεί μία φίλη της. Δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι αυτό το ταξίδι θα εξελισσότανε σε πραγματικό εφιάλτη.
Όλα ξεκίνησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όταν η Σούζελ μαζί με μία παρέα φίλων πήγανε για κάμπινγκ. Ένα από τους φίλους που βρισκότανε στην παρέα είχε φέρει μαζί τον σκύλο του. Έπαιξαν μαζί του όλη μέρα και τη νύχτα τον έβαλαν να κοιμηθεί στο αυτοκίνητο.
 
«Πήγα να πάρω κάτι από το αυτοκίνητο. Χάιδεψα τον σκύλο, αλλά μου όρμησε στο πρόσωπο. Δεν έκανα κάτι για να τον προκαλέσω. Έπεσα πίσω κι ένιωσα τη μύτη μου να κρέμεται. Το πλευρό του προσώπου μου και το στόμα μου είχαν ξεριζωθεί. Έμοιαζα με τον Joker» είπε το μοντέλο.
Η Σούζελ,υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση αλλά ακόμη και τώρα δυσκολεύεται να σηκώσει το άνω χείλος της αφού οι μύες έχουν υποστεί σημαντική βλάβη, έχει ανεβάσει στο instagram φωτογραφίες από την επίθεση αλλά και τη διαδικασία επούλωσης των πληγών της με τους followers της να της δίνουν κουράγιο στην προσπάθειά για να αναρρώσει.
 
Πηγή: gossip-tv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:08