search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Αυτός ήταν ο πιλότος της μοιραίας πτήσης MH370 που οδήγησε στον θάνατο 238 άτομα (Photo/Video)

15.05.2018 05:48
Τρόμος «στον αέρα»: Υπόνοιες για εκατοντάδες πιλότους «μαϊμού»  σε ασιατική εταιρεία - Media

 

Μετά από τέσσερα χρόνια μάθαμε τι ήταν αυτό που έριξε το MH370 των Μαλαισιανών αερογραμμών. Ήταν η απόλυτη μυστήρια εξαφάνιση και κανείς δε μπορούσε να εκτιμήσει τι ακριβώς είχε συμβεί. 

Πολλοί ειδικοί μίλησαν για τρομοκρατία, άλλοι θεώρησαν ότι μπορεί να υπήρξε βλάβη στη μηχανή, ενώ ήταν και μερικοί που έβλεπαν ευθύνες του πιλότου. Το τελικό πόρισμα που δόθηκε χθες Δευτέρα στη δημοσιότητα δείχνει πως  το αεροσκάφος της Malaysia Airlines δεν υπέστη κάποια βλάβη, αλλά ο πιλότος του Ζαχάρι Αμάντ Ζαχ το έριξε επίτηδες στον Ινδικό Ωκεανό. 

Η ομάδα των εμπειρογνωμόνων υποστηρίζει ότι η πτώση του αεροσκάφους ήταν μια σκόπιμη ενέργεια του πιλότου. 

Ο Ζαχάρι έκανε μια προσεκτική σειρά ελιγμών, ζιγκ ζαγκ, κινούμενος ακριβώς πάνω στα σύνορα της Μαλαισίας με την Ταϊλάνδη με σκοπό να μην τον πιάσουν τα ραντάρ, να εξαφανίσει την πτήση ΜΗ370 για πάντα και μετά ανενόχλητος και χωρίς να καταγράφονται οι κινήσεις του να καταρρίψει το αεροσκάφος. 

Ο πιλότος της μοιραίας πτήσης MH370 Ζαχάρι Αμάντ Ζαχ

από τα σενάρια που ακούστηκαν είναι ότι ο πιλότος αυτοκτόνησε, γιατί ήταν και συναισθηματικά ευάλωτος καθώς ήταν σε διαδικασία χωρισμού με τη γυναίκα του. 
Ένας φίλος του πιλότου, ο οποίος προτίμησε να κρατήσει την ανωνυμία του, θεωρεί ότι ο πιλότος δεν ήταν «ψυχολογικά σταθερός», καθώς το διάστημα πριν την μοιραία πτήση είχε πολλά οικογενειακά προβλήματα. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο πιλότος θα ήταν ο εύκολος στόχος για να του επιρρίψουν τις ευθύνες για την εξαφάνιση του αεροσκάφους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:20