search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:46
MENU CLOSE

Μέγκαν Μαρκλ: Ο πατέρας της αρνήθηκε να πάει στον γάμο – Τι απάντησε το παλάτι

15.05.2018 06:28
Μέγκαν Μαρκλ: Ο πατέρας της αρνήθηκε να πάει στον γάμο - Τι απάντησε το παλάτι - Media

 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την αποκάλυψη πως ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ είχε συνεργαστεί με φωτογράφο, ποζάροντας σε «στημένες» φωτογραφίες που πουλήθηκαν σε μεγάλη τιμή ως δήθεν παπαρατσικές, έρχεται η δήλωση του Thomas Markle πως τελικά δεν θα πάει στον γάμο της κόρης του και επομένως, δεν θα είναι αυτός που θα την παραδώσει στον πρίγκιπα Χάρι.

Μιλώντας στο ΤΜΖ, ο Thomas Markle πρόσθεσε πως την περασμένη βδομάδα πέρασε ένα καρδιακό επεισόδιο για το οποίο, μάλιστα, κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί. Όπως επισημαίνει ο ίδιος βγήκε από το νοσοκομείο με δική του ευθύνη με μοναδικό σκοπό να μπορέσει να παρευρεθεί στον γάμο της κόρης του.

Ωστόσο, μετά την αποκάλυψη με τις φωτογραφίες, δεν επιθυμεί να πάει στον γάμο επειδή όπως τονίζει δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τόσο την κόρη του όσο και τη βασιλική οικογένεια.

Μιλώντας για το σκάνδαλο αυτό, παραδέχτηκε δέχθηκε πράγματι να στήσει τις φωτογραφίες, ωστόσο, αρνείται ότι έκανε τέτοιο για τα χρήματα και επιμένει ότι μοναδικός σκοπός του ήταν να βελτιώσει την εικόνα του.

Η απάντηση του παλατιού ήρθε με μια λιτή ανακοίνωση του εκπροσώπου του, στην οποία κάνει λόγο για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα της Μέγκαν λίγο πριν το γάμο της και ζητά από όλους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η πρώην η ηθοποιός.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:46