search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:17
MENU CLOSE

Πρώτη νίκη της ΑΕΚ επί Ψωμιάδη!

27.12.2011 12:55
Πρώτη νίκη της ΑΕΚ επί Ψωμιάδη! - Media

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνεται το 2011 για την ΑΕΚ αφού την δικαιώνει η πρώτη (προσωρινή) απόφαση των δικαστικών Αρχών για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας Ψωμιάδη που έχει καταθέσει.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνεται το 2011 για την ΑΕΚ αφού την δικαιώνει η πρώτη (προσωρινή) απόφαση των δικαστικών Αρχών για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας Ψωμιάδη που έχει καταθέσει.

Το δικαστήριο σήμερα εξέδωσε μια απόφαση, η ισχύ της οποίας έχει προσωρινό χαρακτήρα. Βάσει αυτής, τα στοιχεία που έχουν καταθέσει οι άνθρωποι της Ένωσης είναι τέτοια που γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, στις 16 Ιανουαρίου θα αρχίσει η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων από την οποία και θα προκύψει η απόφαση.

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της κύριας εκδίκασης και να υπάρξει η απόφαση, όλη η περιουσία που έχει στην κατοχή της η οικογένεια Ψωμιάδη (κινητή και ακίνητη) δεσμεύεται.

Μπορεί να μην πρόκειται για την τελική απόφαση αλλά το γεγονός ότι έστω προσωρινά το δικαστήριο απεφάνθη υπέρ της Ένωσης, μόνο μεγαλύτερη αισιοδοξία μπορεί να φέρει στις τάξεις της ομάδας.

Πρόκειται για τις βάσεις πάνω στις οποίες οι υπεύθυνοι της ομάδας μπορούν να ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά μετά την ανακοίνωση της κύριας απόφασης, η οποία μπορεί να επιστρέψει στα ταμεία της Ένωσης ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ένα όμως από τα θετικά της απόφασης αυτής είναι ότι αν και προσωρινή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ΑΕΚ προς την UEFA για το Financial Fair Play.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:15