search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:10
MENU CLOSE

Μέγκαν Φοξ: H φωτογραφία των παιδιών της που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο! (Photos)

15.05.2018 09:09
Μέγκαν Φοξ: H φωτογραφία των παιδιών της που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο! (Photos) - Media

 

Η Μέγκαν Φοξ και ο σύζυγός της, Μπράιαν Όστιν Γκριν είναι μαζί για πάνω από 10 χρόνια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Noah Shannon, τον Bodhi Ransom, και τον Journey Rivers.

Η ηθοποιός συνηθίζει, μάλιστα, να δημοσιοποιεί αρκετά συχνά στο διαδίκτυο όμορφα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους.

Μια πρόσφατη ανάρτηση, ωστόσο, της Μέγκαν προκάλεσε τις αρνητικές αντιδράσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Η ηθοποιός πόσταρε, συγκεκριμένα, μια φωτογραφία με τους δυο γιους της στην παραλία. Το γεγονός ότι οι γιοι της απεικονίζονται με μακριά μαλλιά φάνηκε να ενόχλησε τους θαυμαστές της οι οποίοι αντέδρασαν με ποικίλα σχόλια, τονίζοντας ότι μοιάζουν με κορίτσια!

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μέγκαν προκαλεί, φέρνοντας τα παιδιά της στο επίκεντρο ποικίλων σχολίων…

Στο παρελθόν η ηθοποιός είχε ανεβάσει φωτογραφία του γιου της, όπου φορούσε κοριτσίστικο φόρεμα της παιδικής ταινίας Frozen.

Στο θέμα αυτό είχε τοποθετηθεί και ο Mπράιαν Οστιν Γκριν ο οποίος είπε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου, είναι 4 ετών. Ακούω από διάφορους ανθρώπους ότι δεν συμφωνούν. Δεν συμφωνούν με το να φοράει φορέματα. Σε αυτούς λέω πως «Δεν με νοιάζει». Είναι 4 χρόνων και αν θέλει να το φορέσει, τότε το φοράει. Τα φορέματά, τα γυαλιά, τις παντόφλες – το οτιδήποτε. Είναι η δική του ζωή. Δεν είναι τα ρούχα μου. Νομίζω ότι η στην ηλικία των 4, 5, πρέπει να περνάς καλά. Δεν βλάπτει κανέναν που φοράει φόρεμα. Αν το θέλει, φανταστικά. Τέλεια γι αυτόν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24