search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:52
MENU CLOSE

Όλα στον αέρα στον Παναθηναϊκό – Η πρόταση της ΠΑΕ στους παίκτες για τις οφειλές

15.05.2018 16:10
Όλα στον αέρα στον Παναθηναϊκό - Η πρόταση της ΠΑΕ στους παίκτες για τις οφειλές - Media

 

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ πρότειναν στους παίκτες τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλών, που όμως, σε πρώτη φάση, δεν τους άφησε ικανοποιημένους και όλα είναι ανοιχτά.

Άλλα περίμεναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, άλλα άκουσαν από τους Βασίλη Κωνσταντίνου και Γιώργο Στάμο που ανέβηκαν σήμερα στο Κορωπί για το φλέγον θέμα των οφειλών.

Ο πρόεδρος και ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, λοιπόν, πρότειναν να καταβληθούν ως την Πέμπτη (17/5) το 50% της ολικής οφειλής από Δεκέμβριο και Φεβρουάριο κι ενώ οι πράσινοι περίμεναν πως θα γίνει άμεση καταβολή του 100% και των δύο δόσεων…

Από τη διοίκηση του τριφυλλιού τονίστηκε πως το υπόλοιπο 50% (της δόσης Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου) να εξοφληθεί με επιταγή που θα έχει λήξει στις 10 Ιουνίου 2018, ενώ για τη δόση του Μαΐου έγινε πρόταση να εξοφληθούν οι παίκτες σε βάθος χρόνου και πιο συγκεκριμένα προς Ιούλιο-Αύγουστο.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών αντέδρασε έντονα στις νέες προτάσεις της ΠΑΕ και όπως καταλαβαίνει κανείς… όλα είναι στον αέρα. Υπενθυμίζεται πως αν τυχόν κάποιοι παίκτες καταθέσουν προσφυγή και μείνουν ελεύθεροι, τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τη δυνατότητα να τους αντικαταστήσει, λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών.

Τέλος, σήμερα ήταν η τελευταία προπόνηση στο Κορωπί για φέτος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:52