search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06
MENU CLOSE

Νέο θρίλερ στην Κρήτη: Εξαφανίστηκε 38χρονη – Άφαντη παραμένει η 37χρονη έγκυος (Photo)

15.05.2018 16:47
Νέο θρίλερ στην Κρήτη: Εξαφανίστηκε 38χρονη - Άφαντη παραμένει η 37χρονη έγκυος (Photo) - Media
 
Eνώ ακόμη οι Αρχές της Κρήτης δεν έχουν βρει κάποιο στοιχείο που να τις οδηγήσει στον εντοπισμό της 37χρονης εγκύου από τη Βουλγαρία που αγνοείται εδώ και αρκετές ημέρες, άλλη μία υπόθεση εξαφάνισης έρχεται να σημάνει συναγερμό.
 
Πρόκειται για την Αντονίνα Ζόεβα, επίσης από τη Βουλγαρία ηλικίας 38 ετών τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 11 Μαϊου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, το μεσημέρι εκείνης της μέρας η 38χρονη ήταν με φιλικά της πρόσωπα στα Μισίρια Ρεθύμνου και στη συνέχεια πήγαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Χουμέρι.
 
Γύρω στις 11 το βράδυ, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Σύρος φίλος της που δήλωσε την εξφάνιση χθες, η 38χρονη αποχώρησε από το μαγαζί και έκτοτε αγνοείται η τύχη της.
 
Να σημειωθεί ότι όπως αναφέρεται από την Αστυνομία, η 38χρονη δεν είχε μόνιμη κατοικία καθώς συνήθιζε να μένει σε φιλικά σπίτια ενώ υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την 38χρονη να έχει και ένα ανήλικο παιδί.
 
Έγκυρη αστυνομική πηγή, ανέφερε στο ekriti.gr ότι η εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου και η εξαφάνιση της 38χρονης, είναι δύο εντελώς ξεχωριστές υποθέσεις για τις οποίες γίνονται οι αντίστοιχες κινήσεις.
 
Πηγή: ekriti.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06