search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:14
MENU CLOSE

Κόκκινο… στους “Πράσινους”

27.12.2011 17:41
Κόκκινο... στους "Πράσινους" - Media

Χωρίς την – οργανωμένη – στήριξη των οπαδών του θα παίξει ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, καθώς στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τα μέτρα ασφαλείας, η Αστυνομία δεν έδωσε το πράσινο φως.

Χωρίς την υποστήριξη – σε οργανωμένο τουλάχιστον επίπεδο – των οπαδών του θα παίξει ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό καθώς στην σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα ασφαλείας, η Αστυνομία άναψε… κόκκινο.

Το πρωί της Τετάρτης έγινε η σύσκεψη στην οποία την πράσινη ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος αγώνων, Γιάννης Ζαβραδινός και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Τάσος Τεντζέρης. Εκ μέρους του Παναιτωλικού, ο Μάκης Μπελεβώνης δέχθηκε να δοθούν εισιτήρια, αλλά ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι προς συζήτηση.

Βασική αιτιολογία για την απαγόρευση ήταν πως το γήπεδο του Παναιτωλικού βρίσκεται εντός της πόλης και κατ’ επέκταση οι αστυνομικές δυνάμεις δεν θα μπορούσαν να εγγυηθούν την ομαλή διέλευση των φίλων του Παναθηναϊκού.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες μεμονωμένα οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου, καθώς ήδη έχουν διατεθεί πάνω από 1.500 κομμάτια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08