search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:29
MENU CLOSE

Βαλαβάνη: Το πάρτι για τα γενέθλιά της και το «πρωτότυπο» δώρο του Βασάλου (Video | Photo)

16.05.2018 11:01
Βαλαβάνη: Το πάρτι για τα γενέθλιά της και το «πρωτότυπο» δώρο του Βασάλου (Video | Photo)  - Media

 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει! Όμορφη, ταλαντούχα και πολύ ερωτευμένη δεν θα μπορούσε να ζητήσει τίποτα παραπάνω για τα 31α γενέθλιά της. Η γνωστή δημοσιογράφος γιόρτασε την ιδιαίτερη μέρα της, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλευρό των αγαπημένων της ανθρώπων αλλά και του συντρόφου της, Κωνσταντίνου Βασάλου. Η γλυκιά Ευρυδίκη κάλεσε μερικούς από τους καλύτερους φίλους της και έκαναν ένα μίνι πάρτι γενεθλίων!

Μάλιστα, η τούρτα που της πήραν ήταν άκρως εντυπωσιακή! Ήταν ροζ και γεμάτη με αστεράκια, φλαμίνγκο, ανανάδες αλλά και σανίδες σερφ, μιας και, ως γνωστό, η Ευρυδίκη λατρεύει τα θαλάσσια σπορ. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν ήταν και πολύ πρωτότυπος, αφού της έδωσε το… ίδιο δώρο με πέρσι!

Να θυμίσουμε πως στα περσινά της γενέθλια – τα οποία πέρασε στην παραλία του Survivor – ο τότε αντίπαλός της, της χάρισε την λευκή του ζακέτα, την οποία φυσικά η Ευρυδίκη κράτησε ως σήμερα, για ενθύμιο!

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15