03/08/2020 20:27:50

Τι απαντά ο ΕΛΓΟ-Δήμητρα για το απίστευτο φιάσκο με τα προγράμματα προώθησης της φέτας

Τι απαντά ο ΕΛΓΟ-Δήμητρα για το απίστευτο φιάσκο με τα προγράμματα προώθησης της φέτας - Media

 

Ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τους λόγους για τους οποίους χάθηκε η προθεσμία, της 13ης Μαΐου για το πρόγραμμα προώθησης της Φέτας ΠΟΠ «Feta PDO. Let's get real!», στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε τρίτες χώρες εξέδωσε ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «στα δημοσιεύματα για τα προγράμματα προώθησης της Φέτας δεν απαντήσαμε άμεσα, διότι οι διαγωνισμοί βρίσκονταν σε εξέλιξη και σε κρίσιμη φάση σε σχέση με τις, έτσι κι αλλιώς, ασφυκτικές ημερομηνίες για την επιτυχή ολοκλήρωσή τους» συμπληρώνοντας πως «μπορούμε τώρα να αναφερθούμε στα ζητήματα τα οποία τέθηκαν με αρκετά σαφή τρόπο και με σκοπό να επανέλθουμε αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου για θέματα της αγοράς γάλακτος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, ανακοίνωσε οτι έκανε δεκτές τις παραιτήσεις του προέδρου του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, Γιώργου Καρέτσου καθώς και του διευθύνοντος συμβούλου του οργανισμού, Αθανάσιου Βλάχου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.