search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:55
MENU CLOSE

Παρουσίαση του βιβλίου «Η Πολιτική στην Ελλάδα – Ανατροπές» στον πολυχώρο «Ερατώ»

16.05.2018 16:35
Παρουσίαση του βιβλίου «Η Πολιτική στην Ελλάδα – Ανατροπές» στον πολυχώρο «Ερατώ» - Media

 

Παρουσίαση του βιβλίου τους «Η Πολιτική στην Ελλάδα – Ανατροπές» πραγματοποιούν ο Λεωνίδας Γρηγοράκος και ο Θεόδωρος Αυγερινός την Παρασκευή 18 Μαΐου, στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Ερατώ».

Η εκδήλωση θα γίνει στις 19.30 το απόγευμα της Παρασκευής και για όσους δεν γνωρίζουν τον δρόμο, ο πολυχώρος βρίσκεται στο 3ο χλμ της Εθνικής Οδού Σκάλας – Βλαχιώτη, στη Λακωνία.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η επιχειρηματίας και δημοτική σύμβουλος Μονεμβασιάς Κατερίνα Τσαφατίνου, η δικηγόρος Πασχαλιά Λυκουσά, ο συγγραφέας Κώστας Μακρής, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα, η αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και μέλος του ειδικού διδακτικού προσωπικού της Παντείου, Ζέφη Δημαδάμα και ο καθηγητής στη Σχολή Οικονομίας Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Χαιρετισμός θα απευθύνουν ο σύμβουλος επί ασφαλιστικών θεμάτων Σωτήρης Παπανικολάου και ο μαιευτήρας γυνακολόγος και τέως βουλευτής Πειραιά Δημήτρης Λιντζέρης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:54