search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:20
MENU CLOSE

Η «Χολιγουντιανή» Μενεγάκη: Έγινε εξώφυλλο με την Τζέιν Φόντα! (Photos)

17.05.2018 10:50
Η «Χολιγουντιανή» Μενεγάκη: Έγινε εξώφυλλο με την Τζέιν Φόντα! (Photos) - Media

 

Η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε την ευκαιρία να ζήσει μια πολύ όμορφη εμπειρία αλλά και συναναστραφεί με σπουδαίους ηθοποιούς. Μια από αυτές ήταν και η Τζέιν Φόντα στο πλευρό της οποίας η Ελένη πόζαρε και φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Down Town.

Μιλώντας στην εκπομπή της για την πρωτόγνωρη εμπειρία, παραδέχθηκε πως είχε πολύ άγχος. «Είχα να αισθανθώ τόση αγωνία και τόσο τρακ από την εποχή που ξεκίνησα. Πώς ήταν η πρώτη μου μέρα που παρουσίασα δική μου εκπομπή στον Πρωινό Καφέ που έτρεμαν τα πόδια και είπα ότι μπορεί και να λιποθυμήσω, αλλά δεν πειράζει έχουν πολλούς παρουσιαστές, μπορούν να το καλύψουν.

Είναι που δεν ξέρεις τι να κάνεις! Όλοι αυτοί που περνούσαν το έχουν ξανακάνει. Δυο βήματα μπροστά μου είναι μια άλλη, δυο βήματα μπροστά μια άλλη και περπατάμε με συγκεκριμένο βηματισμό», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας στην εκπομπή της για αυτήν την πρωτόγνωρη εμπειρία.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:20