search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:25
MENU CLOSE

Λιποθύμησε τηλεοπτική μαγείρισσα κατά τη διάρκεια δίκης – Μάρτυρας πήρε το όπλο αστυνομικού και απείλησε το γιο της

17.05.2018 11:00
Λιποθύμησε τηλεοπτική μαγείρισσα κατά τη διάρκεια δίκης - Μάρτυρας πήρε το όπλο αστυνομικού και απείλησε το γιο της - Media

 

Πανικός επικράτησε στο Γύθειο, όταν ο Αλβανός μάρτυρας Ντριτάν Μουλαχού, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για αρπαγή ανηλίκου στο παρελθόν και για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών, απείλησε με όπλο τον μηνυτή Αντώνη Παναγάκο.

Στη συνέχεια η αστυνομικός που βρισκόταν στην αίθουσα, μητέρα ενός 5χρονου αγοριού, ψύχραιμα άφησε το όπλο της στο πάτωμα μακριά του, ενώ στη συνέχεια ο δράστης πήρε το όπλο της αστυνομικού. Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές κατά της αστυνομικού αλλά το όπλο ευτυχώς δεν δούλεψε..

Σημειώνεται, ότι εκδικαζόταν υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμήνυσης που είχε υποβάλλει η οικογένεια Παναγάκου.

Ο δράστης υπό την απειλή όπλου κλείδωσε στην αίθουσα το ακροατήριο, ενώ οι δικαστές κατάφεραν να διαφύγουν. Η γνωστή μαγείρισσα και μητέρα του Αντώνη Παναγάκου, όπως αναφέρει το lakonikos.gr,  Μαίρη Παναγάκου κατέρρευσε λιπόθυμη. Τον ένοπλο αφόπλισε ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Παναγιώτης Μπογέας που βρισκόταν στην αίθουσα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:25