search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:00
MENU CLOSE

Πέντε φράσεις που κανένας άντρας δε θα τολμήσει να πει ποτέ σε μία γυναίκα!

17.05.2018 11:44
Πέντε φράσεις που κανένας άντρας δε θα τολμήσει να πει ποτέ σε μία γυναίκα! - Media

 

Ως γνωστόν άντρες και γυναίκες είμαστε διαφορετικοί κάτι που κάνει και την μεταξύ μας σχέση ενδιαφέρουσα αν με ρωτάς. Όπως λοιπόν εμείς, έχουμε κάποια πραγματάκια καλά κρυμμένα από τα αγόρια, έτσι ακριβώς έχουν και αυτά. Και μπορεί να μην έχουν να αντιμετωπίσουν την απουσία του σουτιέν με ενίσχυση τις πιο προσωπικές στιγμές, ή τα σφιχτά οπίσθια κάτω από τζιν παντελόνι (δεν είναι απαραίτητη μόνο η παρουσία του τζιν για γλουτούς που κοιτάζουν ουρανό), αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα τα οποία δε θα αποκάλυπταν ποτέ σε μία γυναίκα-πόσο μάλλον στη γυναίκα τους-. Και επειδή θέλω να το κάνω και λίγο πιο συγκεκριμένο, εδώ σου έχω 5 φράσεις που δεν πρόκειται ποτέ να ακούσεις από τον καλό σου.

«Ναι την κοιτούσα»

Όσο ερωτευμένος κι αν είσαι και όσο κι αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις επιλέξει να είσαι μαζί, όταν υπάρχει κάτι ωραίο στον ορίζοντα θα το παρατηρήσεις. Ακριβώς αυτό θα κάνει και εκείνος. Ναι, θα κοιτάξει την ωραία κοπέλα που πέρασε, αλλά σιγά μη σου το πει! Για χαζό τον έχεις;

«Φυσικά και έχεις παχύνει αφού τρως δίχως αύριο»

Έλα η αλήθεια είναι ότι όσο κι αν το βλέπουμε πάνω μας, καμία γυναίκα δε θέλει να ακούσει από τον καλό της να της λέει ότι πάχυνε. Παρόλο που μπορεί να καταναλώνεις 5000 θερμίδες την μέρα, έτσι και τολμήσει να σου πει ότι τσούπωσες, το μέλλον του διαγράφεται αβέβαιο.

«Μήπως να αφήναμε τις αγκαλιές να κάνουμε πιο άγριο σεξάκι;»

Καλές και οι αγκαλίτσες, καλό και το bonding, καλά και τα χαδάκια, αλλά η αλήθεια είναι ότι το αγόρι σου έχει πεθυμήσει λίγο άγριο σεξ στα γρήγορα. Και άντε να στο πει, και άντε να το δεχτείς χωρίς να τον κατηγορήσεις ότι σε βλέπει σαν αντικείμενο. Καταλαβαίνεις, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

«Μερικές φορές μπορεί απλά να μην μιλάς;»

Τώρα για να λέμε και την αλήθεια, μία ακατάσχετη φλυαρία τη διαθέτουμε. Από την άλλη οι άντρες, λίγο βαριούνται να μιλήσουν, λίγο δεν έχουν πάντα και τι να πουν, και προτιμούν να σιωπούν και να χαλαρώνουν. Αυτή είναι και η στιγμή που η δική σου πολυλογία του σπάει τα νεύρα! Και πώς να στο πει; Μου λες;

«Μωρέ να άρχιζες να φροντίζεις λίγο τον εαυτό σου;»

Σε θέλει και του αρέσεις όπως είσαι, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάπως τον έχει παρατήσει τον εαυτό σου. Θα ήθελε να προσέξεις λίγο παραπάνω το σώμα σου, να ξυρίζεσαι (!) πιο συχνά, ή να ξεκινήσεις γυμναστήριο. Θα τα ήθελε όλα αυτά σίγουρα. Το θέμα είναι ότι δεν τολμάει να στα πει.

Πηγή: queen

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:00