search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:38
MENU CLOSE

Επιχείρησαν να περάσουν ράβδους χρυσού από το τελωνείο κρύβοντας τες στον πρωκτό τους (Photos)

17.05.2018 12:09
Επιχείρησαν να περάσουν ράβδους χρυσού από το τελωνείο κρύβοντας τες στον πρωκτό τους (Photos)  - Media

 

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι του διεθνούς αεροδρομίου Bandaranaike της Σρι Λάνκα, εντόπισαν δυο επιβάτες η συμπεριφορά των οποίων δεν ήταν φυσιολογική. Περπατούσαν αργά και με τα πόδια ανοιχτά σαν να έχουν συγκαεί, δεν μιλούσαν, κοίταζαν φοβισμένοι δεξιά και αριστερά και ήταν κάθιδροι.

Όταν ήρθε η σειρά τους στον έλεγχο αποσκευών, οι τελωνειακοί μαζί με αστυνομικούς, τους ζήτησαν ευγενικά να ανοίξουν τις βαλίτσες τους. Τις έλεγξαν και ήταν καθαρές. Καθώς έβαζαν τα πράγματα τους στη θέση τους και ενώ νόμιζαν ότι τη γλύτωσαν, εμφανίσθηκε ο επικεφαλής και τους ζήτησε να τον ακολουθήσουν στα πίσω δωμάτια για σωματικό έλεγχο.

Οι δυο επιβάτες κατάλαβαν ότι όλα είχαν τελειώσει και βλαστημώντας την τύχη τους ακολούθησαν περπατώντας με δυσκολία τους αστυνομικούς. Κατά την έρευνα που τους έγινε οι τελωνειακοί εντόπισαν μέσα στον πρωκτό του κάθε άνδρα, 20 ράβδους χρυσού!!!

Η κάθε ράβδος χρυσού ζύγιζε 100 γραμμάρια και το συνολικό βάρος ήταν 2 κιλά. Ο ένας είχε βάλει μέσα του 8 ράβδους και ο άλλος 12.

Η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 13.000.000 ρούπιες στη Σρι Λάνκα, δηλαδή περίπου 65.000 ευρώ.

Στη Σρι Λάνκα έχει αυξηθεί κατακόρυφα το λαθρεμπόριο χρυσών ράβδων και κοσμημάτων μετά από πρόσφατη αύξηση του φόρου επί του πολύτιμου μετάλλου.

Η τιμή του χρυσού 24 καρατίων αυξήθηκε τον Απρίλιο στις 62.000 ρουπίες, αφού η κυβέρνηση αύξησε το φόρο κατά 15%.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:35