19/11/2019 19:16:54

ΑΕΚ σε Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας: «Η ώρα του εισαγγελέα ήρθε»!

 ΑΕΚ σε Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας: «Η ώρα του εισαγγελέα ήρθε»! - Media

 

Την πρόθεσή της να αφήσει πλέον τις προσπάθειες συνεννόησης με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και να δρομολογήσει πράξεις για το μείζον θέμα των σκουπιδιών στο Άλσος ξεκαθάρισε επίσημα η ΑΕΚ.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ απάντησε με σκληρό τρόπο στο αίτημα της δημοτικής αρχής να δοθεί παράταση… ενός χρόνου στη μετεγκατάσταση των παράνομων εγκαταστάσεων.

Τόνισε λοιπόν ότι «η ανευθυνότητα και ο χρόνος της σκόπιμης ολιγωρίας τελείωσε» και διεμήνυσε ότι «ήρθε η ώρα του εισαγγελέα» και του γκρεμίσματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και η παράταξή του μέσα σε πρωτοφανή πανικό μετέτρεψαν σε θεατρική παράσταση το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ζητώντας παράταση ενός έτους για τη μετακόμιση των παράνομων κτισμάτων ώστε να… καταστραφεί με σιγουριά το Άλσος!

Από τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν και ανέλαβαν ως δημοτική αρχή για να διορθώσουν -υποτίθεται- τα κακώς κείμενα των προκατόχων τους, δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο από το να πολεμούν την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας και θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της ανικανότητάς τους.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ επαναλαμβάνει ότι δεν έχει τίποτα με τους απλούς υπαλλήλους του Δήμου και κυρίως με τους εργαζόμενους στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, οι οποίοι έχουν πέσει θύματα μιας κακής και ανίκανης δημοτικής αρχής.

Οι Δημότες που τους εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους πρέπει τώρα να δουν τα αποτελέσματα της επιλογής τους. Οι λύσεις για τα σκουπίδια υπήρχαν, η ΑΕΚ ήθελε να τους βοηθήσει, αλλά η δημοτική αρχή επέλεγε συστηματικά να της γυρίζει την πλάτη.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, οι νόμοι θα εφαρμοστούν για όλους!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.