search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:31
MENU CLOSE

«Κλείδωσε» για Δευτέρα το ραντεβού Τσίπρα – Γιαννακόπουλου για το «Athens Alive»

17.05.2018 18:39
«Κλείδωσε» για Δευτέρα το ραντεβού Τσίπρα - Γιαννακόπουλου για το «Athens Alive» - Media

 

Φιξαρίστηκε το τετ-α-τετ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα, όπου θα τεθεί επί τάπητος το πρότζεκτ του «Athens Alive».

Το βράδυ της Δευτέρας (21/5) θα διεξαχθεί το κρίσιμο ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα για το «Athens Alive».

Οι δύο πλευρές θα θέσουν επί τάπητος όλα τα δεδομένα του μεγάλου πρότζεκτ (που αφορά εν γένει τον Παναθηναϊκό σαν σύλλογο κι όχι μόνο το ποδόσφαιρο) και πιθανώς να προκύψουν οριστικές εξελίξεις σχετικά με το αν θα προχωρήσει προς υλοποίηση.

Το βασικό, για την ώρα, «αγκάθι» μοιάζει να είναι ο συντελεστής δόμησης, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως με αμοιβαίες δεσμεύσεις και υποχωρήσεις, το πλάνο μπορεί να πάρει το… πράσινο φως της πολιτείας. Βέβαια, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει η παραμικρή πρόβλεψη, ωστόσο είναι προφανές πως μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών θα υπάρχουν πιο… χειροπιαστά στοιχεία για την εξέλιξη του έργου.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως το ραντεβού του διοικητικού ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ και του Πρωθυπουργού δεν σχετίζεται με την υπόθεση πώλησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Pan Asia.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24