search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:16
MENU CLOSE

Έδωσαν τα χέρια Μελισσανίδης-Χιμένεθ!

17.05.2018 20:43
Έδωσαν τα χέρια Μελισσανίδης-Χιμένεθ! - Media

 

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου να σφραγιστεί και επίσημα η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται το deal.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και στην οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτής, οι δύο άνδρες επανέλαβαν πως έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την έως τώρα συνύπαρξή τους και την επιστροφή της Ένωσης στον τίτλο μετά από 24 χρόνια. Μάλιστα εκφράστηκε για ακόμα μία φορά η επιθυμία και των δύο να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και πλέον σειρά παίρνουν οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών, οι οποίοι και θα αναλάβουν τις επόμενες ημέρες να σφραγίσουν και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας.

Τέλος το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Ανδαλουσιανός προπονητής θα αναχωρήσει με προορισμό την πατρίδα του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:14