04/04/2020 15:54:37

Η απόλυτη ψαριά – Έβγαλε “κύτος'' όσο το μπόι του (Photos/Video)

Η απόλυτη ψαριά – Έβγαλε “κύτος'' όσο το μπόι του (Photos/Video) - Media

 

Άφωνος έμεινε ένας ψαράς, όταν αντικρυσε τι ειχε πιαστεί στο καλάμι του. Ο ίδιος μιλώντας στο boatfishing.gr, περιέγραψε με λετομέρειες, τη ''μάχη'' που έδωσε με το τεράστιο ψάρι:

“To πρόγραμμα περιλάμβανε ψάρεμα spinning για γοφάρια και λαβράκια με την βάρκα! Φτάνοντας στο σημείο που θα ψαρεύαμε ο καιρός άστατος με το ψιλόβροχο να μην σταματάει και την χρήση αδιάβροχων απαραίτητη. Στην περιοχή επικρατούσε ηρεμία χωρίς παρουσία γλάρων, κοπαδιών από μικρόψαρα και φυσικά αναβρασμός από κυνήγια στον αφρό, γεγονός που δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε…

Μετά από 10-15 ρίψεις αλλαγή τεχνητού και στην πρώτη του βολή βλέπω να ακολουθεί ψάρι κάνοντας μεγάλο κυματισμό για τα συνήθεις δεδομένα από τα πρώτα μετρά ανάκτησης! To strike άμεσο και βίαιο με των ήχο των φρένων να αυξάνεται και το νήμα να ξετυλίγεται με γρήγορους ρυθμούς προκαλώντας την έκπληξη μου, μετά από 100 περίπου μετρά και αρκετά κεφάλια του ψαριού μπόρεσα να ξεκινήσω να περνώ κάποια μέτρα και ουσιαστικά το άγχος να μειώνεται αλλά την βροχή να εξελίσσεται σε μπόρα δυσχεραίνοντας την προσπάθεια!

Στην πρώτη του εμφάνιση σαστίσαμε με το μέγεθος της και η απόπειρα να το βάλουμε στην αποχή αποτυχημένη αφού η χρήση γάντζου έδειχνε ποιο ενδεδειγμένη αλλά απουσίαζε. Στην δεύτερη φορά τα 2/3 του ψαριού μπήκαν στην αποχή και με το κράτημα από την ουρά η λίτσα των 16.7 κιλών και μήκους 1,21 μ. ήταν γεγονός! Η χαρά όλων μεγάλη και η δική μου φυσικά μιας και η προηγουμένη μεγαλύτερη που είχα αλιεύσει ήταν 7.1 κιλά με ψαροντούφεκο στην ηλικία των 17 ετών!”

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.