search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:59
MENU CLOSE

Απίστευτη ένταση στο Πρωινό: «Δεν θα το ξαναπώ, τέλος!» (Video)

18.05.2018 11:17
Απίστευτη ένταση στο Πρωινό: «Δεν θα το ξαναπώ, τέλος!» (Video) - Media

 

Αφορμή για μεγάλη ένταση στο πλατό του «Πρωινού» αποτέλεσε η συζήτηση περί ριάλιτι. Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν συγκεκριμένα στις εκπομπές που κρίνονται ιδιαίτερα χαμηλού επιπέδου. «Εγώ μεγάλωσα με την Παξινού, τα παιδιά αυτά με ποια μεγάλωσαν;» ήταν η φράση του Κώστα Αρζόγλου που προκάλεσε…εκρήξεις στο πάνελ!

Ο Άρης Καβατζίκης με αυστηρό ύφος ανέφερε ότι εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν τέτοια προγράμματα παρά μόνο ωραία ελληνική τηλεόραση και κάπου εκεί, η κατάσταση ξέφυγε…

«Τότε υπήρχε μόνο καλή τηλεόραση. Μερικές φορές νομίζω ότι είμαι βλάκας, ότι προσπαθώ να εξηγήσω το ανεξήγητο», είπε εκνευρισμένος ο Άρης. Στους ίδιους τόνους, ο Θέμης Γεωργαντάς του απάντησε: «Μη μας λες ότι τότε υπήρχε μόνο η Κατίνα Παξινού! Υπήρχε και η Μαρία Αλιφέρη με την Κραυγή των Λύκων. Μη μας τρελαίνεις ότι ήταν όλα Κατίνα Παξινού»!

Στον καβγά αυτόν πήραν θέση και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσανασχέτηση του δημοσιογράφου ο οποίος είπε:

«Επειδή στο τέλος θα γίνουμε γραφικοί, άλλο είναι ηθοποιός σπουδαγμένος που έχει πτυχίο από μία σχολή και άλλο είναι όλα αυτά τα παιδιά που τρέχουν με τα μαγιό. Δεν θα το ξαναπώ, τέλος! Δεν πειράζει, να μεγαλώνουν οι νέες γενιές με τα σορτσάκια!»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:58